WordPressin blogiominaisuus mahdollistaa uutisten ja artikkelien lisäämisen helposti sivustolle. Uutisten avulla voit tiedottaa esimerkiksi kampanjoista ja uusista tuotteista.

Löydät kaikki artikkelit vasemmasta valikosta ”Artikkelit”-välilehden alta.

Valitsemalla ”Kaikki artikkelit”, voit nähdä kaikki aikaisemmin julkaistut, poistetut, ja luonnosartikkelit. Valitsemalla ”Lisää uusi”, pääset kirjoittamaan uutta artikkelia.

Uuden artikkelin kirjoittaminen vastaa Wordillä artikkelin kirjoittamista. Voit aloittaa artikkelin kirjoittamisen lisäämällä otsikon ”Lisää otsikko”-kohtaan ja itse tekstin voit kirjoittaa vapaasti sen alapuolelle. Kun painat kirjoittaessasi ”Enter”-nappia mennäksesi seuraavalle riville, WordPress sen sijaan antaa sinulle uuden kappaleen. Seuraavat rivit muotoutuvat automaattisesti.

Jokainen uusi kappale on oma lohkonsa, jota voit muokata tarpeeseen sopivaksi. Uusi lohko voi olla esimerkiksi myös valokuva. Oikealla puolella näkyy plus-merkki, josta voit valita lohkoon haluamasi ominaisuuden, esimerkiksi kuvia.

Tutustu WordPressin lohkoeditoriin ja kirjoittamiseen tarkemmin täällä!