Kun on kyse verkkosivuston luomisesta, WordPress on yksi suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä. Tämä johtuu siitä, että sitä on helppo käyttää ja se on tehokkaimpia saatavilla olevia nettisivualustoja.

WordPress on myös erittäin käyttäjäystävällinen. Sitä voi käyttää kuka tahansa teknisestä osaamisesta riippumatta. Se on hyvin muokattavissa ja saatavilla on tuhansia teemoja sekä lisäosia, joiden avulla voi luoda juuri omiin tarpeisiin vastaavan verkkosivuston. WordPressiin on mahdollista saada useita erilaisia turvallisuuteen liittyviä lisäosia ja ominaisuuksia, jotka varmistaa, että verkkosivusto on suojattu verkkohyökkäyksiltä ja muilta uhkilta.

Ehkä WordPressin vahvin ominaisuus on kuitenkin se, että se on erittäin skaalautuva. Skaalaus tarkoittaa sitä, että nettisivut toimivat hyvin kaikilla laitteilla sekä näyttökoolla. Nettisivujen kasvaessa voi WordPressin kanssa helposti päivittää hosting-sopimuksen kasvaneen liikenteen mukaan. Tämä tekee WordPressistä ihanteellisen sisällönhallintajärjestelmän kaikenkokoisille yrityksille.

Miten voit suojata verkkosivustosi SSL-sertifikaatilla?

SSL-sertifikaatti on olennainen väline verkkosivuston suojaamisessa. Se salaa verkkosivustosi ja käyttäjän selaimen välillä lähetettävät tiedot. Näin varmistetaan, että tiedot ovat turvallisia, eivätkä hakkerit pääse niihin käsiksi.

SSL-varmenne on lisäksi tärkeä luottamuksen rakentamisessa asiakkaiden kanssa. Se osoittaa, että verkkosivusto on turvallinen ja että asiakkaiden tiedot ovat turvassa. Tämä voi auttaa lisäämään asiakasuskollisuutta ja saada asiakkaat todennäköisemmin tekemään ostoksia tai palveluhakuja verkkosivustollasi.


SSL-varmenne vaikuttaa myös hakukoneoptimoinnin kannalta näkyvyyteen. Hakukoneet, kuten Google, antavat SSL-sertifikaatin omaaville verkkosivustoille paremmat sijoitukset, mikä voi auttaa lisäämään liikennettä verkkosivustolle. Turvallisen sivuston kohdalla osoiterivin alussa vasemmalla on pieni lukon kuva. Tämä kertoo, että yhteys on suojattu.

Verkkosivuston säännöllisen ylläpidon merkitys

Verkkosivuston säännöllinen ylläpito on tärkeää nettisivujen menestyksen kannalta. Se varmistaa, että verkkosivusto toimii moitteettomasti ja on turvallinen. Se auttaa myös pitämään verkkosivustoa ajan tasalla ja varmistamaan, että se on uusimpien verkkostandardien mukainen.

Säännöllinen päivitys ja ylläpito auttaa lisäksi varmistamaan, että verkkosivustosi on suojattu. Verkkosivusto on hyvä päivittää säännöllisesti uusimmilla tietoturvakorjauksilla. Tämä auttaa suojaamaan verkkosivustoasi hakkereilta ja muilta tietoturvauhilta. Päivitykset parantavat myös verkkosivuston suorituskykyä. Hyvä suorituskyky auttaa parantamaan käyttäjäkokemusta ja tekemään nettisivuista tehokkaamman.

Kotimaisen webhosting-palveluntarjoajan valinnan tärkeys

Jotta kaikki aiemmin tässä blogiartikkelissa mainitut asiat toteutuisivat parhaimmalla mahdollisessa tavalla, on hyvä valita webhosting-palvelun tarjoajaksi kotimainen toimija. Tämä siksi, että kotimaisella webhosting-palveluntarjoajalla on enemmän kokemusta paikallisista markkinoista ja sillä on paremmat edellytykset tarjota sinulle tarvitsemasi palvelut.

On tärkeää etsiä palveluntarjoajan ominaisuuksia yritystoimintaa helpottavia settejä, kuten rajoittamaton tallennustila ja kaistanleveys sekä luotettava asiakaspalvelu. Kannattaa ottaa huomioon myös webhotellipaketin hinta ja etsiä paketteja, jotka tarjoavat parhaan vastineen rahalle. Suositeltavaa on lisäksi tarkastella webhosting-yrityksen arvosteluja. Muiden asiakkaiden antamia arvosteluja lukemalla saa käsityksen yrityksen tarjoaman palvelun laadusta. Tämä auttaa tekemään tietoon perustuvan päätöksen, kun valitset webhotellia tarjoavaa yritystä.

Kotimainen webhosting tuntee myös paremmin määräykset ja lait. Tämä tarkoittaa, että se pystyy tarjoamaan parhaat palvelut verkkosivustollesi ja pystyy paremmin varmistamaan, että sivustolla on tarvittavat ominaisuudet sekä toiminnot.