Mitä ottaa huomioon?

Yrityksen perustaminen on monivaiheinen prosessi, joka vaatii huolellista suunnittelua ja valmistautumista. Seuraavassa on joitakin vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua aloittamaan oman yrityksen:

 1. Tee liiketoimintasuunnitelma: Liiketoimintasuunnitelma on yksi tärkeimmistä asioista, joita sinun tulee tehdä ennen yrityksen perustamista. Se auttaa sinua määrittelemään yrityksesi tavoitteet, kohdemarkkinat, kilpailijat, liiketoimintamallin ja rahoitustarpeet.
 2. Selvitä lakisääteiset vaatimukset: Sinun tulee rekisteröidä yrityksesi virallisesti ja hankkia tarvittavat luvat ja lakisääteiset asiakirjat. Muista myös selvittää verotus- ja vakuutusasiat.
 3. Hanki rahoitus: Mieti, miten saat tarvitsemasi rahoituksen. Voit hakea lainaa pankilta tai muilta rahoituslaitoksilta, hakea sijoittajia tai käyttää omia säästöjäsi.
 4. Tee itsesi näkyväksi: Varaa domain, rakenna hyvät verkkosivut sekä tilaa sähköpostit, jotka skaalautuvat tarpeisiisi. Verkkosivut on hyvä olla jo esiteltävässä kunnossa ja ennen rekryjen aloittamista sillä useat työntekijät Googlaavat yrityksen ennen hakemuksen laittamista.
 5. Valitse oikeat työntekijät: Yrityksesi menestys riippuu suuresti siitä, millaiset työntekijät sinulla on. Etsi motivoituneita ja osaavia ihmisiä, jotka jakavat samat arvot ja tavoitteet kuin sinä.
 6. Markkinoi yritystäsi: Kun yrityksesi on valmis, sinun tulee markkinoida sitä tehokkaasti. Käytä erilaisia markkinointikeinoja, kuten some-markkinointia, mainontaa ja tapahtumia, jotta tavoitat mahdollisimman laajan yleisön.

Yrityksen perustaminen voi olla haastavaa, mutta kun se tehdään huolellisesti ja suunnitelmallisesti, se voi johtaa menestykseen ja yrittäjyyden vapauden tunteeseen. Muista aina kääntyä ammattilaisten puoleen, kun tarvitset apua liiketoimintasuunnitelman tekemisessä, rahoituksen hankkimisessa tai muissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa.

Yrityksen verkkosivut

Uuden yrityksen verkkosivut

Yrityksen verkkosivut ovat tärkeä osa sen brändiä ja markkinointia. Verkkosivut ovat usein ensimmäinen kosketuspiste potentiaalisten asiakkaiden kanssa, joten niiden tulee olla ammattimaiset, informatiiviset ja houkuttelevat. Alla on joitakin vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua luomaan tehokkaat verkkosivut yrityksellesi:

 1. Suunnittele sivuston rakenne: Ennen kuin aloitat verkkosivujen suunnittelun, mieti millaista sisältöä haluat sivuillesi ja miten haluat sen organisoituvan. Suunnittele sivuston rakenne selkeäksi ja helppokäyttöiseksi.
 2. Valitse oikea alusta: Valitse verkkosivualusta, joka sopii tarpeisiisi ja taitotasollesi. Esimerkiksi WordPress on suosittu ja helppokäyttöinen alusta pienille ja keskisuurille yrityksille.
 3. Huolehdi responsiivisuudesta: Verkkosivujen tulee olla responsiiviset, jotta ne toimivat hyvin kaikilla laitteilla, kuten tietokoneilla, puhelimilla ja tablet-laitteilla.
 4. Käytä houkuttelevia kuvia ja grafiikkaa: Käytä korkealaatuisia kuvia ja grafiikkaa, jotka houkuttelevat kävijöitä sivustollesi. Myös sivuston värimaailma ja ulkoasu ovat tärkeitä brändin rakentamisessa.
 5. Huolehdi sisällöstä: Sivuston sisällön tulee olla informatiivista ja kiinnostavaa. Kerro yrityksestäsi, palveluistasi ja tuotteistasi selkeästi ja ymmärrettävästi.
 6. Huolehdi hakukoneoptimoinnista: Hakukoneoptimointi auttaa sivustoasi näkymään hakukoneiden tuloksissa korkeammalla. Huolehdi siitä, että käytät oikeita avainsanoja ja parannat sivuston nopeutta ja käytettävyyttä.

Verkkosivut ovat tärkeä osa yrityksen brändiä ja markkinointia, joten niiden suunnitteluun ja toteutukseen kannattaa panostaa. Muista myös päivittää sivustoasi säännöllisesti ja huolehtia siitä, että se toimii moitteettomasti kaikilla laitteilla.

Wepardilta löydät sivuillesi ylläpitopalvelut, jotta voit keskittyä vain omaan liiketoimintaasi. Jätä siis verkkosivusi meidän huoleksi.

Wepardi tarjoaa verkkosivujesi suunniittelun, toteutuksen, hosting-palvelut, sähköpostit sekä ylläpidon – saat siis kaiken samasta osoitteesta ja yhden puhelinnumeron päästä.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää


Tommi Jantunen
tommi.jantunen(at)wepardi.fi
Asiakaspalvelumme: 02 48084276 (Ma-Pe klo 10-14)

 • Weebly kotisivukone

  Weebly kotisivukone

  18,15  + alv 24 %
 • Kotisivut

  Kotisivut

  500,00  + alv 24 %
 • Kotisivut palveluna

  90,00  + alv 24 %
 • Ale! Hakusanatutkimus

  Googlen hakusanatutkimus

  Alkuperäinen hinta oli: 159,00 €.Nykyinen hinta on: 59,00 €. + alv 24 %