Kyllästynyt odotteluun?

Safarin nopein on saapunut.

Wepardi on saapunut

Olet ehkä jo havainnut, että jotakin uutta on tekeillä. Safarin tuntua, gepardin nopeutta… On aika toivottaa tervetulleeksi uusi brändimme, Wepardi!

INT2000 on nyt Wepardi

Kyllästynyt odotteluun? Enää ei tarvitse odotella, sillä Safarin nopein on saapunut. Wepardi tarjoaa webpalveluja, ylläpitoa, websuunnittelua ja ohjelmistojen tuotantoa Safarin nopeudella. Odotteluun kyllästynyt valitsee Wepardi, sillä ylinopeus on webissä sallittua.

Wepardista

Wepardilla on pitkä kokemus webpalvelujen toimittamisesta – webhotelleja olemme myyneet Suomessa jo vuodesta 1998 lähtien ja meillä on yli 13 000 asiakasta. Wepardi on suomalainen yritys.

5 faktaa Wepardista

Ikoni

1. Wepardi on suomalainen

Wepardi on suomalainen yritys ja toiminut jo vuodesta 1998 lähtien. Palvelinkeskuksemme sijaitsevat Suomen Turussa. Datasi säilyy meillä hyvässä tallessa.

Ikoni

2. Turvallinen valinta

Palvelinkeskuksessamme on ajantasaiset turvatoimet, jotta kutsumattomat vieraat pysyvät ulkosalla. Päivitämme järjestelmäämme säännöllisin väliajoin ja reagoimme mahdollisiin ulkoisiin uhkiin nopeasti.

Ikoni

3. Asiakaspalvelu sinua varten

Asiakaspalvelumme on saanut runsaasti kehuja nopeudesta ja ystävällisestä asenteesta. Olemme täällä sinua varten.

Ikoni

4. Pohjolan kokenein

Verkkopalvelujen tuotannossa olemme konkareita: alalla olemme toimineet jo yli 15 vuoden ajan ja meillä on yli 13 000 asiakasta.

Ikoni

5. Safarin nopein

Wepardi sopii kaikille odotteluun kyllästyneille: webhotellimme mahdollistavat websivujesi huippunopean latautuvuuden. Domainin hankit meiltä nopeasti ja vaivattomasti. Nopeaan alkuun kiiruhtava yrittäjä ostaa meiltä Startti-paketin webiin.

Wepardilla on yli 13 000 asiakasta

Joosua Poukkula, Järjestelmäpäällikkö

VIPstore Oy

"Verkkokauppojemme pystytys wepardin virtuaalipalvelimille on ollut sujuvaa ja kaupat toimivat hienosti. Myös ongelmatilanteissa apu on saatu nopeasti.”

Teemu Tasanto, Varatoimitusjohtaja

ATR Soft

"INT2000 porukan kanssa on hienoa tehdä yhteistyötä. Heidän pilvipalveluiden, palvelimien ja ohjelmistojen osaaminen on korkeatasoista."

Turvallinen valinta

14,38 prosentilla suomalaisista yrityksistä luottokelpoisuus on hyvä. Wepardi kuuluu näihin.