Nopea syö hitaan.

Tarkista haluamasi domainin saatavuus tästä:

Mikä on WepardiParkki?

WepardiParkki on edistyneempi palvelu domainin varaamiseen: rekisteröit domainisi Parkissa joustavasti ja saat sen jälkeen sähköpostit omalla verkko-osoitteellasi heti käyttöösi.

WepardiParkkiin sisältyy yksi verkko-osoite päätteellä (valintasi mukaan esimerkiksi jokin näistä: fi, com, net, org, biz, name, info, eu,).

Parkilla on kiinteä kuukausihinta
5 € / kk
.

WepardiParkilla domainin varaus on
helppoa ja nopeaa!

1. Varaa heti, aktivoi myöhemmin

WepardiParkki joustaa eri käyttötarkoituksiin: voit halutessasi jättää varaamasi domainin WepardiParkkiin odottamaan websivujesi aktivointia. Wepardiparkissa tunnus on siis varattu sinulle, mutta sinun ei tarvitse aktivoida tunnusta heti.

domain-kuvitus-2

 

2. Sähköpostit käyttöösi

Sähköpostit ja niiden välitön tarve domainin varauksen yhteydessä on Wepardilla tiedostettu. Kun varaat domainin Wepardilta, saat heti käyttöösi sähköpostit, vaikka websivustosi ei vielä olisikaan aktivoitu. WepardiParkissa voit myös ohjata domainin olemassa olevalle websivustolle.

 

Personal

Pienimuotoiseen toimintaan

Personal sopii pienimuotoiseen toimintaan, kuten yksityisten henkilöiden, harrastuskerhojen sekä yhdistysten käyttöön. Yrityksille suosittelemme Business-webhotellia.

Business

Yritystoimintaan

Business on kehitetty vastaamaan paremmin suuremman liiketoiminnan tarpeisiin. Kevyempään käyttöön suosittelemme Personal-webhotellia.