Osaaminen

Domainparkki – kenelle se sopii?

Domainparkki on Wepardin edullisin webhotellivaihtoehto, joka mahdollistaa oman sähköpostiosoitteen, sekä oman domainin varaamisen. Tässä palvelussa on vähiten palveluominaisuuksia ja se näkyy myös hinnassa – Domainparkin voit varata edulliseen 5 euron kuukausihintaan.

Voimme suositella Domainparkkia esimerkiksi:

1. Kun haluat oman sähköpostiosoitteesi, etkä halua käyttää ilmaispalveluita, kuten Gmailia

2. Yksityisyrittäjille, jotka haluavat erottaa henkilökohtaiset ja työsähköpostit, sekä mahdollisesti avata omat verkkosivut jossain vaiheessa

3. Haluat varata verkko-osoitteen tulevaisuutta varten

Tietysti Domainparkin voi hankkia kuka tahansa, kenelle palvelu sopii. Olemme kuitenkin huomanneet, että juuri näissä tapauksissa Domainparkki sopii parhaiten.

Domainparkissa ei ole kovinkaan monia ominaisuuksia ja kannattaakin palvelua tilatessa huomioida seuraavat asiat:

1. Domainparkki sisältää 10 Gt levytilaa vain sähköposteille, eikä esimerkiksi levytilaa verkkosivuja varten

2. Domainparkki ei sisällä tietokantoja

3. Edistynyt roskapostien suodatus on saatavana lisäpalveluna, eikä se kuulu kuukausihintaan

4. Itse hallinnoitava varmuuskopiointi saatavana lisäpalveluna, joten muistathan tehdä varmuuskopiot säännöllisesti esimerkiksi omalle koneellesi

Domainparkki on hyvä alku niille, jotka haluavat mahdollisesti myös kasvattaa toimintaansa verkossa tulevaisuudessa. On tärkeää, että yritykselläsi tai yhdistykselläsi on hyvä verkko-osoite, jotta asiakkaat voivat löytää sinut ja sivustosi helposti, sekä nopeasti. Domainparkilla voit varata haluamasi verkko-osoitteen ja päivittää sen myöhemmin sellaiseen palveluun, joka mahdollistaa verkkosivujenkin tekemisen.

Tarvitsetko apua palvelun valinnassa? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen tuki@wepardi.fi mikäli kaipaat apua oikean palvelun löytämisessä. Voimme lisäksi räätälöidä webhotellipalvelut ja muut ylläpito- ja verkkopalvelut sinun tai yrityksenne tarpeiden mukaisesti.

ONGELMA PALVELUSSA?
ota yhteyttä

Oletko havainnut vian tai häiriön palveluissamme? Ota meihin yhteyttä.

Huomioithan, että käyttötukeen liittyvissä asioissa saat vastauksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen tuki@wepardi.fi.

Julkinen IP-osoitteesi on: 44.201.94.236

Mitä häiriö koskee?