Osaaminen

Onko tietoturvasi
kunnossa?

WordPress on yksi maailman suosituimmista websivuston ylläpitoon suunnitelluista järjestelmistä ja tästä syystä altis hyökkäyksille ja hakkeroinneille. Miksi et antaisi meidän huolehtia sivustosi tietoturvapäivityksistä ja voit keskittyä itse ideointiin ja sisällön tuottamiseen?

Huolehdit jo varmasti käytössäsi olevien laitteiden tietoturvapäivityksistä? Tiesithän, että ilman erillistä ylläpitopalvelua vastaat myös webhotellipalveluun asennetun julkaisujärjestelmän, kuten WordPressin tai Joomlan päivittämisestä viimeisimpään versioon?

Sivuston tietoturva-aukot syntyvät usein julkaisujärjestelmien vanhentuneiden lisäosien tai teemojen kautta. Nykypäivänä on hyvin yleistä, ettei sivun hakkerointi edes paljastu sivua selattaessa. Sivuja halutaan hyödyntää roskapostin lähettämiseen tai sivuille lisätään tietojenkalastelulinkkejä. Pahimmassa tapauksessa huomaamatta jäänyt tietoturva-aukko saattaa viedä sivulta hakukonenäkyvyyden.

Halutessasi saat meiltä käyttöösi täyden ylläpidon WordPress -sivustollesi. Ylläpitopalvelu huolehtii tarvittavista päivityksistä ja varmuuskopioinnista puolestasi.

Kysy lisää ylläpitopalveluista asiakaspalvelustamme: [email protected]

Palvelumme ylläpidetään laitesaleissa Turussa ja valvomme palvelinten toimintaa ympäri vuorokauden. Tarvittaessa saat meiltä lisäksi täyden ylläpitopalvelun kotisivuillesi.