Palvelut

Wepardilta löydät verkkopalvelut, jotka on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Palveluihin kuuluvat muun muassa:

  1. Verkkosivujen suunnittelu ja toteutus: Wepardi suunnittelee ja toteuttaa asiakkaan tarpeita vastaavat verkkosivut, jotka ovat käyttäjäystävälliset ja selkeät.
  2. Hakukoneoptimointi: Wepardi auttaa asiakasta löytämään oikeat hakusanat ja optimoimaan verkkosivut niin, että ne näkyvät korkeammalla hakutuloksissa.
  3. Verkkokaupan suunnittelu ja toteutus: Wepardi suunnittelee ja toteuttaa asiakkaan verkkokaupan, joka on helppokäyttöinen ja turvallinen.
  4. Web-analytiikka: Wepardi auttaa asiakasta keräämään ja analysoimaan tietoa verkkosivujen kävijöistä ja käyttäytymisestä, jotta voidaan kehittää sivuja entistä paremmiksi.
  5. Tekninen tuki: Wepardi tarjoaa teknistä tukea asiakkailleen ja varmistaa, että verkkosivut ja -kaupat toimivat moitteettomasti ja ovat jatkuvasti päivitettyjä.

Wepardilta löydät monipuolisen valikoiman eri palveluita, jotta voit itse keskittyä olennaiseen eli omaan liiketoimintaasi!

Vuodesta 1998 lähtien

Wepardi on Suomessa toimiva digitaalisen markkinoinnin ja verkkosivujen suunnittelun asiantuntijayritys. Yritys on perustettu vuonna 1998 ja sen pääkonttori sijaitsee Turussa. Wepardin tavoitteena on auttaa asiakkaitaan menestymään digitaalisessa maailmassa tarjoamalla heille monipuolisia ja laadukkaita palveluita.

Wepard on erikoistunut erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille suunnattuihin ratkaisuihin. Yrityksen palveluiden avulla asiakkaat voivat parantaa näkyvyyttään verkossa, lisätä verkkokauppansa myyntiä ja kehittää brändiään. Wepardin verkkopalvelut ovat kustannustehokkaita ja niiden avulla asiakkaat voivat saavuttaa digitaalisessa maailmassa tavoitteensa.

Wepardin tiimi koostuu digitaalisen markkinoinnin ja verkkosivujen suunnittelun asiantuntijoista. Heillä on vankkaa kokemusta alalta ja he ovat ajan tasalla uusimmista trendeistä ja teknologioista. Wepardin tiimi on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista palvelua ja he pyrkivät aina ylittämään asiakkaiden odotukset.

Yrityksen asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä Wepardin palveluihin. He ovat kiitelleet yrityksen ammattitaitoa, nopeutta ja joustavuutta. Wepardin asiakaspalvelu on saanut erityistä kiitosta siitä, että se on aina ystävällistä ja avuliasta.

Tavoitteena asiantuntijayritys

Wepardin tavoitteena on olla johtava digitaalisen markkinoinnin ja verkkosivujen suunnittelun asiantuntijayritys Suomessa. Yritys haluaa jatkuvasti kehittää ja laajentaa palveluvalikoimaansa ja pysyä ajan tasalla uusimmista trendeistä ja teknologioista. Wepardin tavoitteena on myös laajentaa toimintaansa kansainvälisesti ja tarjota palveluitaan myös ulkomailla toimiville yrityksille.

Kaiken kaikkiaan Wepardi on erinomainen valinta digitaalisen markkinoinnin ja verkkosivujen suunnittelun tarpeisiin. Yrityksen laaja palveluvalikoima, ammattitaitoinen tiimi ja erinomainen asiakaspalvelu takaavat sen, että asiakkaat saavat juuri heidän tarpeisiinsa sopivat palvelut. Wepardin palvelut ovat kustannustehokkaita ja niiden avulla asiakkaat voivat saavuttaa tavoitteensa digitaalisessa maailmassa.