Palvelut

kotisivut

kotisivut Wepardilta

Teemme mobiiliystävällisiä ja helposti päivitettäviä kotisivuja pääasiassa WordPress- sekä Weebly-alustoille. Saat meiltä laadukkaat kotisivut ja kaikkiin projekteihin sisältyy takuuaika.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

webprojektit

Kotisivuprojektit

Kotisivuprojektit ovat kiinteähintaisia kokonaisuuksia. Projektin jälkeen saat uudet sivut toimitettuna avaimet käteen. Projektin suunnitteluvaiheessa sovitaan myös sivuston ylläpidosta projektin jälkeen.

websivut palveluna

Kotisivut palveluna

Mikset hankkisi kotisivujasi palveluna? WaaS eli Website as a Service on uudenlainen malli kotisivujen hankkimiseen. Yhdellä kuukausimaksulla saat uudet kotisivut kahden-kolmen vuoden välein, niiden ylläpidon ja päivitykset samaan hintaan.

Kaikki saman
katon alta

Wepardilta saat kotisivujen ja verkkopalveluiden suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon samasta paikasta.

Voit jättää kaikki verkkopalvelusi Wepardin huoleksi ja keskittyä itse omaan liiketoimintaasi.

Luotettavuus, joustava palvelu ja jo yli 20 vuoden kokemus verkkopalveluiden ylläpidosta takaavat, että Wepardilta saat parhaan kokemuksen niin itsellesi kuin myös verkkopalveluidesi käyttäjille.

nainen riippumatossa

Avainsana: Kotisivut

Vertailussa kotisivukoneet: WordPress vai Weebly?

Perusominaisuudet

WordPress
Paljon teemoja, joita voi muokata sopivaksi. Maksuttomia, mutta myös ostettavissa tiettyyn tarkoitukseen sopivia teemoja. Useita rakennustyökaluja, joista yleisimpiä Elementor, Divi, Colibri ja Classic Elementor. WordPress käyttää avointa lähdekoodia. Mobiililaitteille skaalautuminen vaatii repsponsiivisen teeman käytön. 

Weebly
Yksinkertainen rakennustyökalu, jossa elementit saa paikoilleen parilla klikkauksella. Ulkoasut ovat esiohjelmoituja. App Centeristä voi ladata lisäosia. Ei vaadi minkäänlaista tietoteknistä osaamista tai koodaustaitoja, skaalautuu heti mobiililaitteille. Weebly on suljetun lähdekoodin alusta. Ei suomen kielistä käyttöliittymää. 

Mihin käyttöön?

WordPress
Perustaitoja omaavalle sivujen tekijälle, hieman vaativampaa lopputulosta hakevalle. 

Weebly
Ensimmäisiä sivustoja tekevälle, kehittyneelle sivujen rakentajalle, helppoa alustaa etsivälle.

Verkkokaupalle?

WordPress
WP:llä on oma verkkokauppasovellus, WooCommerce, joka taipuu isompiinkin kokonaisuuksiin. Mahdollisuus myös upottaa muita verkkokauppapohjia WP-sivualustalle.

Weebly
Weeblyllä on oma helppokäyttöinen verkkokauppasovellus eCommerce, joka rakennetaan samalla lailla kuin itse sivustokin. Ostoskorin ohjelmisto asennetaan automaattisesti, eikä teknisiä taitoja tarvita.

Yritykselle vai yksityiselle?

WordPress
Huomattavasti enemmän ominaisuuksia yrityksen nettisivuille. Laaja valikoima lisäosia, ns. plugareita, jotka taipuvat kaikkiin haluttaviin toimintoihin. Maksullisilla osilla ja teemoilla vielä enemmän ratkaisuvaihtoehtoja.

Weebly
Kätevä pk-yritysten sivustoille tai käyntikorttityyppisille sivuille. Ei vaadi suurta kikkailua tehdä sivusto verkkokauppoineen. Edullista ja yksinkertaista sivustoa haluavalle. Ei paras vaihtoehto blogin pitoon. 

Turvallisuus

WordPress
SSL, tarjoamme käyttöösi myös WAF-palomuurin. WP:ltä ladattavissa lisäosia esim. roskapostia sekä kirjautumisyrityksiä vastaan. 

Weebly
SSL. Weeblyn suljetun lähdekoodin takia alustaa on hankala hakkeroida. Ei myöskään mene rikki, jos itse mokaa jotain.

Ylläpito ja päivitys

WordPress
Selaimella käytettävä. WordPress-versioita saatavilla tiuhaan, lisäosat saattavat vanheta aika ajoin. Automaattiset päivityksen saatavilla, mutta usein suositellaan tekemään ne manuaalisesti. Maksulliset lisäosat ja teemat päivittyvät ostetun lisenssin perusteella. Wepardilta saatavissa ylläpitopalvelu. 

Weebly
Selaimella käytettävä. Ei vaadi erityisiä, säännöllisiä päivityksiä tai virheskannauksia, kuten WordPress. Ilmaisversiossa mainoksia ja rajallisesti lisäominaisuuksia. Wepardin saatavilla avaimet käteen -tyylillä nettisivut. Projektin suunnitteluvaiheessa sovitaan myös sivuston ylläpidosta projektin jälkeen.

Lisäominaisuudet

WordPress
Teemoilla ja lisäosilla sekä koodeja hyödyntämällä WordPress-sivuston saa muokattua vaativaankin makuun. Wepardin valikoimassa Basic- ja Pro-paketit. Meiltä nopeat WordPress-käyttöön konfiguroidut palvelimet.

Weebly
Sivuja voi päivittää myös mobiililaitteilla. Oma ilmainen videokirjasto esim. taustaa varten. Verkkokauppasovelluksessa tehokas tuotesuodatin. Aiemman verkkokaupan voi tuoda Weeblyn alustalle.

Black Friday -kampanja: Webhotelli nyt ensimmäiset 3 kk maksutta!

Vuoden suurin shoppailupäivä Black Friday on kohta jälleen täällä ja tarjoushumu on tarttunut myös Wepardiin. Jos olet miettinyt webhotellin hankkimista tai vaihtamista, nyt kannattaa ehdottomasti tarttua tilaisuuteen. Kun hankit Wepardin Webhotelli Basic-, Pro- tai...

Wepardin webhotellit pähkinänkuoressa

Webhotelli lienee jo monelle ainakin pintapuolisesti vanha tuttavuus. Se on kätevä ja edullinen valinta niin aloittelevalle kuin jo vähän pidemmällekin ehtineelle yritykselle. Lukuisat palveluntarjoajat tarjoavat erilaisia ja erikokoisia paketteja, joihin kuuluu...

Paras Webhotelli vuonna 2023: Vertailu ja Opas

Webhotelli on olennainen osa verkkosivuston menestystä. Se vaikuttaa sivuston nopeuteen, käytettävyyteen ja luotettavuuteen. Valitsemalla parhaan webhotellin voit varmistaa, että verkkosivusi toimii sujuvasti ja tarjoaa käyttäjille parhaan mahdollisen kokemuksen....

Kuinka huolehdin verkkosivujen toimivuudesta?

Jos suunnitelmissasi on rakentaa yritykselle verkkosivut tai verkkokauppa, tarvitset todennäköisesti webhotellin. Vaihtoehtoja on paljon ja niissä on eroa. Paras webhotelli riippuu aina loppukädessä käyttäjän tarpeista, mutta yleisesti ottaen hyvä webhotelli on nopea,...

ImmunifyAV – tietoturvatyökalu Wepardin webhotelleissa

Mikä on ImunifyAV? ImunifyAV on haittaohjelmia skannaava työkalu. Se havaitsee kaikki vahinkoa aiheuttavat tiedostot, kuten virukset, hakkereiden yritykset ja monet muut. Lisäksi ImunifyAV käy tiedostot läpi mm. haittakoodien varalta. Tarkastukset voidaan tehdä...

Mitä tarkoittaa hostingpalvelu?

Hostingpalvelu on välttämätön osa jokaisen verkkosivuston toimintaa. Se on palvelu, joka mahdollistaa sivuston tallentamisen ja saatavilla pitämisen internetissä. Valitsemalla oikean hostingpalvelun varmistat, että sivustosi toimii luotettavasti ja nopeasti, mikä...

Paras Webhotelli

Paras webhotelli riippuu käyttäjän tarpeista ja vaatimuksista. Kuitenkin, yleisesti ottaen, paras webhotelli on nopea, luotettava, turvallinen ja tarjoaa monipuolisen valikoiman ominaisuuksia. Parhaudesta voi olla montaa mieltä, mutta me uskomme että nämä asiat tulee...

Millainen on hyvä webhotelli asiakaspalvelu?

Kun arvioidaan webhotelli palveluntarjoajien asiakaspalvelun laatua, on tärkeää ottaa huomioon sellaiset tekijät, kuten käytössä olevat asiakastukikanavat, reagointikyky, tukihenkilöstön laatu, saatu asiakaspalaute ja online-arvostelut sekä muut lisäominaisuudet....

Webhosting valintaan vaikuttaa myös asiakasuskollisuus

Webhosting-palveluntarjoajan tärkeimpiä menestyksen tekijöitä on asiakasuskollisuus. Asiakasuskollisuus on terveen ja kukoistavan webhosting-liiketoiminnan perusta, sillä se varmistaa, että asiakkaasi palaavat sinne aina uudelleen vaikkapa webhotellien tarpeidensa...

Toimiva asiakaspalvelu on tärkeä osa webhotelli kokonaisuutta

Yksi verkkosivuston omistajan kriittisimmistä päätöksistä, on webhotelli palveluntarjoajan valinta. Kun tarjolla on niin paljon vaihtoehtoja, voi olla haastavaa tietää, mistä aloittaa. Tärkeimpiin huomioon otettavista tekijöistä on palveluntarjoajan tarjoaman...

Miksi valita
Wepardi?

suunnittelun tarvelahtoisyys

1. Suunnittelun tarvelähtöisyys

Suunnittelussamme otamme huomioon strategiset tekijät ja liiketoimintasi tavoitteet. Lähdemme aina liikkeelle siitä, kenelle sivustosi on suunnattu ja mitkä ovat sen tavoitteet verkkoliiketoimintasi näkökulmasta.

teknista ja graafista osaamista

2. Teknistä ja graafista osaamista

Wepardin asiakkaana saat websivujen suunnittelun ja toteutuksen saman katon alta. Suunnittelemme sinulle laadukkaan ulkoasun ja toteutamme sen parasta tekniikkaa hyödyntäen.

helppokayttoinen alusta

3. Helppokäyttöinen alusta

Toteutus tehdään järjestelmälle, jota sinun on helppo käyttää ja päivittää itse jälkikäteen.

toimivuus eri paatelaitteilla

4. Toimivuus eri päätelaitteilla

Luomamme websivut mukautuvat sujuvasti näyttöpäätteeltä toiselle. Asiakkaidesi on miellyttävää asioida verkkosivuillasi päätelaitteesta millä tahansa laitteella.

hakukoneoptimointi

5. Hakukoneoptimointi

Sivustosi rakennetaan siten että ne ovat mahdollisimman hyvin optimoitu hakukonenäkyvyyttä ajatellen. Projektiin voidaan lisätä myös jatkuva optimoinnin seuranta ja esimerkiksi adwords-kampanjan luonti. Hyvä hakukonenäkyvyys kasvattaa merkittävästi liikevaihtoasi.

Projektejamme

Voit tutustua tekemiimme kotisivuprojekteihin.