fbpx

Palvelut

kotisivut

kotisivut Wepardilta

Teemme mobiiliystävällisiä ja helposti päivitettäviä kotisivuja pääasiassa WordPressillä. Saat meiltä laadukkaat kotisivut ja kaikkiin projekteihin sisältyy takuuaika.

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

webprojektit

Kotisivuprojektit

Kotisivuprojektit ovat kiinteähintaisia kokonaisuuksia. Projektin jälkeen saat uudet sivut toimitettuna avaimet käteen. Projektin suunnitteluvaiheessa sovitaan myös sivuston ylläpidosta projektin jälkeen.

websivut palveluna

Kotisivut palveluna

Mikset hankkisi kotisivujasi palveluna? WaaS eli Website as a Service on uudenlainen malli kotisivujen hankkimiseen. Yhdellä kuukausimaksulla saat uudet kotisivut kahden-kolmen vuoden välein, niiden ylläpidon ja päivitykset samaan hintaan.

Kaikki saman
katon alta

Wepardilta saat kotisivujen ja verkkopalveluiden suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon samasta paikasta.

Voit jättää kaikki verkkopalvelusi Wepardin huoleksi ja keskittyä itse omaan liiketoimintaasi.

Luotettavuus, joustava palvelu ja jo yli 20 vuoden kokemus verkkopalveluiden ylläpidosta takaavat, että Wepardilta saat parhaan kokemuksen niin itsellesi kuin myös verkkopalveluidesi käyttäjille.

nainen riippumatossa

Avainsana: Kotisivut

Miksi valita
Wepardi?

suunnittelun tarvelahtoisyys

1. Suunnittelun tarvelähtöisyys

Suunnittelussamme otamme huomioon strategiset tekijät ja liiketoimintasi tavoitteet. Lähdemme aina liikkeelle siitä, kenelle sivustosi on suunnattu ja mitkä ovat sen tavoitteet verkkoliiketoimintasi näkökulmasta.

teknista ja graafista osaamista

2. Teknistä ja graafista osaamista

Wepardin asiakkaana saat websivujen suunnittelun ja toteutuksen saman katon alta. Suunnittelemme sinulle laadukkaan ulkoasun ja toteutamme sen parasta tekniikkaa hyödyntäen.

helppokayttoinen alusta

3. Helppokäyttöinen alusta

Toteutus tehdään järjestelmälle, jota sinun on helppo käyttää ja päivittää itse jälkikäteen.

toimivuus eri paatelaitteilla

4. Toimivuus eri päätelaitteilla

Luomamme websivut mukautuvat sujuvasti näyttöpäätteeltä toiselle. Asiakkaidesi on miellyttävää asioida verkkosivuillasi päätelaitteesta millä tahansa laitteella.

hakukoneoptimointi

5. Hakukoneoptimointi

Sivustosi rakennetaan siten että ne ovat mahdollisimman hyvin optimoitu hakukonenäkyvyyttä ajatellen. Projektiin voidaan lisätä myös jatkuva optimoinnin seuranta ja esimerkiksi adwords-kampanjan luonti. Hyvä hakukonenäkyvyys kasvattaa merkittävästi liikevaihtoasi.

Projektejamme

Voit tutustua tekemiimme kotisivuprojekteihin.