fbpx

Verkkosivut

Wepardi

pomo

Diginäkyvyys kuntoon

Wepardin Pomo-sivusto on räätälöity yrityksen oma verkkosivusto, joka palvelee niin yritystä, kuin yrityksen asiakkaita. Se voi sisältää mitä tahansa ominaisuuksia, joita yritys tarvitsee liiketoimintansa ylläpitämiseen.

 

Pomo suunnitellaan yritysten ja parasta laatua vaativien asiakkaiden käyttöön.

Mitä Pomo maksaa?

Yritysten omien verkkosivujen hinta alkaa 990 eurosta, mutta se voi vaihdella 990-10 000 euron välillä riippuen siitä, mitä kaikkea sivustoillenne tarvitaan. Teemme aina selkeän tarjouksen jokaiselle projektille.

Myynti ensin

Yrityksen toimintaa ylläpitää sen myynti ja toimivat verkkosivut eivät ole ainoastaan hyvännäköiset. Hyvät sivut myyvät paremmin.

Käytännöllisyys

Sivustot luodaan käytettäväksi niin työntekijöillesi kuin yrityksesi asiakkaille. Sivujen tulee toimia kovassakin käytössä.

Lisäpalvelut

Sivuille voidaan rakentaa sellaiset lisäpalvelut, mitkä ovat tarpeellisia. Riippumatta siitä, myyttekö palveluita tai tuotteita ja kenelle niitä myytte.

Ylläpito & turvallisuus

Tarvitsetteko tukea verkkosivujen ylläpitoon? Ovatko tietoturva-asianne kunnossa? Toteutamme ylläpitopalvelut sen mukaan, mihin teillä on tarvetta.

Pomo on räätälöity verkkosivukokonaisuus, joka tehdään tukemaan yrityksenne tavoitteiden saavuttamista varten.

kysy tarjous

Wepardi tekee sen, mitä tarvitset. Kerro meille ongelmasi ja me ratkaisemme sen asiantuntevasti, joustavasti ja asiakaslähtöisesti. Kumppanina olemme monipuolinen osaaja ja taivumme sekä markkinoinnin että teknologia-puolen haasteisiin notkeasti.

Rehellisyys ja rohkeus kulkee meillä käsi kädessä – keskitymme liiketoimintasi kannalta olennaisiin asioihin ja emme pihtaa tietoamme tai taitoamme. Osallistamme sinut projektiin juuri niin paljon, kuin haluat.

Kun haluat lisätietoja palveluistamme ja toteutuksistamme – oli sitten kyse brändäyksestä, websivuista tai laajemmista teknisistä toteutuksista – laita meille postia:

myynti@wepardi.fi

Postiosoite: PL 88, 20101 Turku

Avainsana: Verkkotunnus