Webhotellit

Wepardi

Basic

Omaan käyttöön

Basic sisältää kaiken olennaisen mitä webhotellilta tarvitset omaan käyttöön. Basic-palvelua suosittelemme yksityishenkilöiden tarpeisiin tai pienille sivustoille.

 

Helppokäyttöinen hallintapaneeli

Helppokäyttöisellä cPanel-hallintapaneelilla tiedostojen, tietokannan ja sähköpostien hallinnointi käy kätevästi yhdestä paikasta.

Monipuoliset sähköpostipalvelut

Sähköpostilaatikoiden luomisen lisäksi pääset luomaan sähköpostien edelleenohjauksia ja voit käyttää sähköpostiasi niin selaimen kuin sähköpostiohjelmankin kautta.

WordPress-yhteensopiva

Palvelumme on yhteensopiva suositun WordPress-julkaisujärjestelmän kanssa ja tarvittaessa saat meiltä apua WordPress-päivityksiin ja pientöihin.

SSL-suojaus sivustollesi

Palvelusta löytyy valmiiksi asennettu SSL-suojaus joka kertoo sivustolla vierailevalle että yhteys on suojattu ja sivustolla on turvallista vierailla.

Skaalautuu tarpeisiisi

Palvelupakettia on helppo päivittää tarpeen mukaan isompaan ja lisäpalveluiden avulla saat palveluusi niin edistyneen roskapostisuodattimen kuin itsehallinnoitavan varmuuskopiointipalvelunkin.

Ominaisuudet

Palvelun hintaan sisältyy yksi verkko-osoite, palveluun ei voi liittää muita verkko-osoitteita.

Z

Sisältää sähköpostit ja tilan verkkosivuille.

w

Sähköposti- ja puhelintukipalvelu.

Yhteensä 5 Gt levytilaa sähköposteille ja verkkosivuille.

2 kpl postilaatikoita.

~

SSL-suojattu yhteys sähköposteihin ja verkkosivuihin.

WordPress-yhteensopiva.

Sisältää sisällönjakeluverkoston käytön.

1 kpl tietokanta.

50 Gt / kk liikennöintirajoitus.

Lisäpalvelut

Edistynyt roskapostien suodatus

Palveluun on hankittavissa lisäpalveluna erillinen roskapostien suodatuspalvelu joka on valmiiksi konfiguroitu sinua varten asiantuntijoiden toimesta. Erillinen roskapostien suodatuspalvelu estää tehokkaasti harmillisen roskapostin.

Itse hallinnoitava varmuuskopiointi

Itse hallinnoitavalla varmuuskopiopalvelulla varmuuskopioit helposti sivutiedostosi ja tietokantasi. Voit määrittää itse milloin tiedostot varmuuskopioidaan ja miten pitkään varmuuskopioita säilytetään.

Tutustu myös muihin webhotelleihimme

Domainpark

Domain ja sähköpostit

Basic

Omaan käyttöön

Pro

Harrastustoimintaan

Business

Liiketoimintaan