Palvelut

Webprojektit

Projektin kulku

Aloitamme suunnittelun aina asiakkaan tarpeista ja tavoitteista. Kaikkiin projekteihin sisältyy aina takuuaika.

1

Kartoitus

Sekä pieni että suurempi webbiprojekti alkaa tarpeiden ja vaatimusten huolellisella kartoittamisella. Näin saamme yhteisen ymmärryksen sivuston tarkoituksesta ja toiminnasta.

2

Suunnittelu

Verkkosivujen ulkoasu ja toiminnallisuus suunnitellaan tarvekartoituksen perusteella. Sivuston käyttäjien eri päätelaitteet otetaan huomioon. Toteutukseen lähdetään vasta siinä vaiheessa kun olet hyväksynyt suunnitelman.

3

Toteutus

Sivut toteutetaan aina viimeisintä tekniikkaa hyödyntäen vankalla teknisellä osaamisellamme. Pidämme huolen, että sivut optimoituvat eri näyttökooille ja sivut ovat helposti päivitettävät.

4

Käyttöön-
otto

Huolehdimme sivuston käyttöönotosta haluamallasi tavalla. Huolehdimme myös sähköpostin ja verkko-osoitteiden tarvittavasta siirrosta Wepardin ylläpitoon.

5

Takuu ja
tuki

Kaikkiin projekteihin sisältyy takuuaika jolla varmistetaan tyytyväisyytesi sivustoon. Takuuajan jälkeenkin asiakaspalvelumme auttaa ripeästi pulmatilanteissa.

Kiinnostuitko Webprojektista?

Kaikki saman
katon alta

Wepardilta saat verkkosivujen ja verkkopalveluiden suunnittelun, toteutuksen ja ylläpidon samasta paikasta.

Voit jättää kaikki verkkopalvelusi Wepardin huoleksi ja keskittyä itse omaan liiketoimintaasi.

Luotettavuus, joustava palvelu ja jo yli 20 vuoden kokemus verkkopalveluiden ylläpidosta takaavat, että Wepardilta saat parhaan kokemuksen niin itsellesi kuin myös verkkopalveluidesi käyttäjille.

Projektejamme

Voit tutustua tekemiimme verkkosivuprojekteihin.

ONGELMA PALVELUSSA?
ota yhteyttä

Oletko havainnut vian tai häiriön palveluissamme? Ota meihin yhteyttä.

Huomioithan, että käyttötukeen tai laskutukseen liittyvissä asioissa saat vastauksen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen tuki@wepardi.fi.