Websivut

Kotisivukone

Tee se itse Weeblyllä

Weebly on kotisivukone, jolla websivut voidaan luoda ilman koodaustaitoja. Halutessasi myös me voimme suunnitella sinulle sivut Weeblyllä.

 

Weebly on helppo ja nopea tapa luoda verkkosivut omatoimisesti ja siksi se onkin yksi maailman suosituimmista kotisivukoneista. Weebly on nyt myös mahdollista hankkia Wepardin kautta.

Kenelle?

Sinulle, joka haluat luoda itse omat verkkosivusi ilman koodaamista. Weeblystä löydät valmiita teemoja suunnittelun tueksi, lisää vain omat kuvat ja tekstit – muokkausmahdollisuudet ovat rajattomat. Erillistä ohjelmaa ei tarvitse asentaa, editointi onnistuu omalla nettiselaimella missä tahansa. 

Mitä paketti sisältää?

Saat Weeblyn helppokäyttöisen kotisivukoneen lisäksi oman verkko-osoitteen ja sähköpostit. Levytilaa sähköposteille on mukavat 10 Gt, kotisivutilaa ei ole rajoitettu. Myös SSL sisältyy luonnollisesti kaikkiin palveluihimme.

Aloita tästä!

Etsi vapaita verkko-osoitteita

Voit käyttää alla olevaa hakulomaketta vapaiden verkko-osoitteiden etsimiseen ja varata ne itsellesi saman tien tilauslomakkeemme kautta.

suurennuslasi hakua varten

Weebly meiltä nyt 22,50€ / kk

webprojektit

Webprojektit

Webprojektit ovat kiinteähintaisia kokonaisuuksia. Projektin jälkeen saat uudet sivut toimitettuna avaimet käteen. Projektin suunnitteluvaiheessa sovitaan myös sivuston ylläpidosta projektin jälkeen.

websivut palveluna

Websivut palveluna

Mikset hankkisi verkkosivujasi palveluna? WaaS eli Website as a Service on uudenlainen malli verkkosivujen hankkimiseen. Yhdellä kuukausimaksulla saat uudet verkkosivut kahden-kolmen vuoden välein, niiden ylläpidon ja päivitykset samaan hintaan.