Dedikoidut WordPress-palvelut

Palveluntarjoajasta riippuu, montako sivustoa yhdelle palvelimelle sijoitetaan. Me Wepardilla pidämme tärkeänä kotisivujesi suorituskykyä ja sen vuoksi sivustojen määrä palvelinta kohden on maltillinen.

WordPress-palveluissa käytämme lisäksi kokonaan erillisiä palvelimia, jotka on erityisesti konfiguroitu WordPress-palvelun suorituskykyä ajatellen. Tavanomaisella webhotellipalvelimella pyöritetään erilaisia palveluita sähköpostista hallintapaneeliin. Wepardi WP -palveluissa palvelimet ovat ainoastaan WordPressin käytössä.

Mikä on Wordpress?

WordPress on yksi suosituimmista avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmistä maailmassa, joka mahdollistaa helpon ja nopean tavan luoda verkkosivustoja ja -sovelluksia. WordPress-palvelut tarjoavat monia etuja, jotka auttavat sinua luomaan tehokkaan ja ammattimaisen verkkosivuston ilman koodaustaitoja.

Yksi tärkeimmistä eduista, jota Wordpress tarjoaa, on sen helppokäyttöisyys. WordPress-järjestelmä on suunniteltu siten, että se on helppo asentaa ja käyttää ilman syvällisiä teknisiä taitoja. Lisäksi WordPress tarjoaa monia laadukkaita teemoja ja laajennuksia, jotka auttavat sinua luomaan kauniita ja toiminnallisia verkkosivustoja.

Toinen tärkeä etu palveluissa on niiden joustavuus ja skaalautuvuus. WordPress-sivustojen mukauttaminen on helppoa, ja niitä voidaan laajentaa tarpeidesi mukaan lisäämällä uusia toimintoja ja ominaisuuksia. Lisäksi WordPress-palvelut tarjoavat usein pilvipalveluita, jotka mahdollistavat verkkosivustojen nopean.

Mikäli tarvitset apua palvelun valinnassa, ole rohkeasti yhteydessä [email protected]

Näytetään kaikki 2 tulosta

  • Wordpress palvelu basic

    Wepardi WordPress Basic

    31,45  + alv 24 %
  • Wordpress palvelu basic

    Wepardi WordPress Pro

    57,26  + alv 24 %