Uusi toimistokoira?

Ota nopea startti verkkoliiketoiminnallesi ja hanki websivut Wepardilta

Websivut Wepardilta!

Wepardi toteuttaa websivusi – tarvitsit sitten kevyttä ratkaisua tai runsaasti toiminnallisuuksia sisältävää websivustoa. Asiakkaanamme hyödyt Wepardin monipuolisuudesta ja saat websivuston ulkoasun suunnittelun, teknisen toteutuksen sekä järjestelmän ylläpidon saman katon alta. Me viemme websivustoasi myös uudelle tasolle niin halutessasi: kun tarvitset esimerkiksi uuden webkampanjan laskeutumissivuineen tai vaikkapa apua analytiikkaan, voit luottaa meihin. Wepardi hoitaa tarvittaessa puolestasi myös esimerkiksi sisällön päivittämisen ja teknisen ylläpidon.

Startti

Nopeaan alkuun

Starttipaketilla pääset nopeasti alkuun verkkoliiketoimintasi kanssa. Websuunnittelijamme ja graafikkomme toteuttavat sinulle kevyet websivut 7:ssä päivässä valitsemallasi tyylillä. Pakettiin kuuluu lisäksi domain, webhotelli ja sähköpostit – eli kaikki, mitä tarvitset webnäkyvyyden aloittamiseksi. Valitse Startti ja nauti etumatkasta! Verkkoliiketoiminnan aloittaminen ei voisi olla tämän helpompaa.

Boosti

Nopeaan nousuun

Valitse Boosti, jos sinulla on jo oma websivusto, mutta se kaipaa fiksailuja. Wepardi boostaa sivuston ulkoasua tai teknistä suorituskykyä. Boostilla voit kehittää myös sivustosi hakukonenäkyvyyttä ja päihittää näin kilpakumppanisi. Nappaa Boosti ja nosta websivusi huipulle.

weebly-wepardilta-logo

Tee-se-itse Weeblyllä!

“Kotisivut nopeasti ilman koodaustaitoja”

Kenelle?

Sinulle, joka haluat luoda itse omat verkkosivusi ilman koodaamista ja haluat valmiita teemoja suunnitelun tueksi.

Miksi Weebly?

Weebly on nopea ja helppo tapa luoda verkkosivut omatoimisesti ja siksi se onkin yksi maailman suosituimmista kotisivukoneista. Weeblyn kotisivukone on nyt mahdollista hankkia myös Wepardilta.

Mitä paketti sisältää?

Saat Weeblyn helppokäyttöisen kotisivukoneen lisäksi oman verkko-osoitteen ja sähköpostit. Levytilaa sähköposteille on mukavat 5 Gt.

 

Weebly meiltä nyt 15€/kk

Wepardi websivujen suunnittelijana

Ikoni

Teknistä ja graafista osaamista

Wepardin asiakkaana saat websivujen ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen saman katon alta. Suunnittelemme sinulle laadukkaan ja uniikin ulkoasun ja toteutamme sen vahvalla teknisellä osaamisella uusinta tekniikkaa hyödyntäen.

Ikoni

Asiakaslähtöisyys suunnittelussa

Suunnittelussamme otamme huomioon strategiset tekijät ja liiketoimintasi tavoitteet. Lähdemme aina liikkeelle siitä, kenelle sivustosi on suunnattu ja mitkä ovat sen tavoitteet verkkoliiketoimintasi näkökulmasta.

Ikoni

Yksinkertainen alusta

Toteutus luodaan alustalle, jota sinun on helppo käyttää ja päivittää itse jälkikäteen.

Ikoni

Voita Google-näkyvyydellä kilpakumppanisi

Olemme hakukoneoptimoinnin ja käytettävyyden ammattilaisia: me Wepardissa osaamme rakentaa sivusi siten, että se sijoittuu kärkipäähän Googlen hakutuloksissa.

Ikoni

Mobiili edellä

Luomamme websivut mukautuvat sujuvasti näyttöpäätteeltä toiselle. Nämä ja monet muut ominaisuudet takaavat sen, että sivustosi saa tarpeeksi kävijöitä, ja sivuillasi on asiakkaiden miellyttävää asioida.

Onko domain vapaana?

Personal

Pienimuotoiseen toimintaan

Personal sopii pienimuotoiseen toimintaan, kuten yksityisten henkilöiden, harrastuskerhojen sekä yhdistysten käyttöön. Yrityksille suosittelemme Business-webhotellia.

Business

Yritystoimintaan

Business on kehitetty vastaamaan paremmin suuremman liiketoiminnan tarpeisiin. Kevyempään käyttöön suosittelemme Personal-webhotellia.