Kyllästynyt odotteluun?

Wepardin Boost-paketilla saat nopeasti boostattua websivujasi

Boostilla huipulle!

Boost sopii sinulle, joka haluat kehittää ja päivittää websivujasi. Boostilla parannat websivustosi teknisiä toiminnallisuuksia, päivität ulkoasua tai kasvatat sivustosi näkyvyyttä yleisimmin käytetyillä hakukoneilla. Websivustosi boostaavat kokeneet tekniset asiantuntijamme sekä taitavat graafikomme, joilla on paitsi visuaalista silmää, myös näkökulmaa websivuston käytettävyyden suunnitteluun.

 

Boost-palvelut

Boost-palveluistamme voit valita joko yhden tai useamman. Poimi kiinnostavimmat yhteydenottolomakkeeseemme yhdellä napin painalluksella. Vastaamme sinulle kahden arkipäivän kuluessa lomakkeen lähettämisestä.

Tekninen suorituskyky-boosti

Tällä Boost-paketilla parannat sivustosi käyttömukavuutta: tutkimme ja korjaamme sivustosi tekniset ongelmat sekä kehitämme sivustoasi nopeammaksi. Hoidamme myös palvelinten siirrot, erilaiset konfiguraatiot sekä muut vahvaa teknistä asiantuntijuutta vaativat projektit. Palvelu sisältää tarkan raportoinnin korjauksiin liittyen.

Haluan lisätietoja

Ulkoasu-boosti

Kaipaako sivustosi modernimpaa twistiä? Ulkoasun boostaus on hyvä investointi kaikille, jotka haluavat vakuuttaa ja hurmata asiakkaat modernilla, mutta uniikkilla designilla. Wepardi boostaa ulkoasusi myös siten, että se palvelee kaupallista käyttötarkoitustaan.

Sivuston helppo käytettävyys huomioidaan suunnittelussa aina desktop-versiosta mobiililaitteisiin asti. Lisäksi toiveesi ulkoasun suhteen kartoitetaan meillä tarkkaan. Valitut ratkaisut hyväksytetään aina asiakkaalla läpi projektin.

Haluan lisätietoja

Hakukoneoptimointi-boosti

Hakukoneoptimoinnilla sivustosi sijoittuu hakukoneiden tuloksissa kärkipäähän. Kun kävijämäärä sivustollasi lisääntyy, kasvattaa se sivustosi liiketoimintaa. Valitse hakukoneoptimointi-boost ja päihitä kilpakumppanisi optimoidulla näkyvyydellä!

Haluan lisätietoja

Haluan lisätietoja

Täytä yhteystietosi lomakkeeseen ja valitse Boost-palvelut, joista olet kiinnostunut. Saat meiltä tarjouksen kahden arkipäivän sisällä lomakkeen täyttämisestä.

 

Boosti-formi

Wepardi websivujen suunnittelijana

Ikoni

Teknistä ja graafista osaamista

Wepardin asiakkaana saat websivujen ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen saman katon alta. Suunnittelemme sinulle laadukkaan ja uniikin ulkoasun ja toteutamme sen vahvalla teknisellä osaamisella uusinta tekniikkaa hyödyntäen.

Ikoni

Asiakaslähtöisyys suunnittelussa

Suunnittelussamme otamme huomioon strategiset tekijät ja liiketoimintasi tavoitteet. Lähdemme aina liikkeelle siitä, kenelle sivustosi on suunnattu ja mitkä ovat sen tavoitteet verkkoliiketoimintasi näkökulmasta.

Ikoni

Yksinkertainen alusta

Toteutus luodaan alustalle, jota sinun on helppo käyttää ja päivittää itse jälkikäteen.

Ikoni

Voita Google-näkyvyydellä kilpakumppanisi

Olemme hakukoneoptimoinnin ja käytettävyyden ammattilaisia: me Wepardissa osaamme rakentaa sivusi siten, että se sijoittuu kärkipäähän Googlen hakutuloksissa.

Ikoni

Mobiili edellä

Luomamme websivut mukautuvat sujuvasti näyttöpäätteeltä toiselle. Nämä ja monet muut ominaisuudet takaavat sen, että sivustosi saa tarpeeksi kävijöitä, ja sivuillasi on asiakkaiden miellyttävää asioida.

Turvallinen valinta

14,38 prosentilla suomalaisista yrityksistä luottokelpoisuus on hyvä. Wepardi kuuluu näihin.