Etsivä Herkko Holmén suosittelee:

Starttipaketti webiin

Startti – koska nopea alku ratkaisee webissä

Kun ostat Starttipaketin, websuunnittelijamme ja graafikkomme suunnittelevat ja toteuttavat sinulle kevyen, mutta uniikin websivuston seitsemän arkipäivän sisällä. Saat itse vaikuttaa sivuston ulkoasuun, rakenteeseen sekä värimaailmaan. Websivusto toteutetaan alustalle, jota sinun on helppo käyttää ja päivittää omatoimisesti. Pakettiin sisältyy kevyen sivuston lisäksi domain, WepardiBusiness-webhotelli sekä sähköpostit haluamallesi verkko-osoitteelle.

ikoniteksti ikoniteksti

Websivut 7:ssä päivässä

Kevyt websivusto luodaan seitsemän arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Vahvalla teknisellä osaamisella

Websuunnittelijamme ovat alansa asiantuntijoita. Sivusto tuotetaan tekniseltä suorituskyvyltään laadukkaasti toimivaksi ja lisäksi sivusto rakennetaan siten, että sinun on sitä helppo päivittää jälkikäteen omatoimisesti.

Uniikkia ulkoasun suunnittelua

Websuunnittelijamme työparina työskentelee aina graafikko, joka suunnittelee sivustosi ulkoasun siten, että asiakkaillesi välittyy oikea fiilis. Saat itse vaikuttaa ulkoasun suunnitteluun valitsemalla haluamasi tyylin, rakenteen sekä väri- ja kuvamaailman. Halutessasi graafikkomme suunnittelee sinulle myös yksinkertaisen logon.

Asiakastukihenkilö sinua auttamassa

Startti-asiakkaanamme saat oman tukihenkilöni. Asioidessasi meillä sinut ohjataan aina jonon ohi, suoraan omalle tukihenkilöllesi, jonka kanssa asiat hoituvat kätevästi.

Me luomme sivut, sinä keskityt bisnekseesi

Starttipaketti on palveluna huoleton – me toteutamme websivustosi aina ulkoasun suunnittelusta tekniseen toteutukseen asti sillä aikaa, kun sinä keskityt ydinliiketoimintaasi. Startilla saat avaimet käteen ja pääset nopeaan alkuun verkkoliiketoimintasi kanssa.

Näin Startti toimii

1. Osta Startti-paketti Wepardin websivuilta

Starttipaketin ostat suoraan websivuiltamme. Valitse palvelu ostoskoriisi ja hoida ostotapahtuma loppuun asti.

2. Saat yhteydenoton ja määrität toiveesi sivuston suhteen

Ostotapahtuman jälkeen saat meiltä sähköpostitse vahvistuksen tilauksestasi sekä yhteydenoton. Tiedustelemme toiveesi websivujen suhteen ja kysymme sinulta tarvittavat tiedot, jotta sivusto vastaa liiketoimintasi tarpeita. Saat myös itse vaikuttaa sivuston ulkoasuun.

3. Odota 7 arkipäivää ja ihastu uusiin websivuihisi

Seitsemän arkipäivän kuluttua websivustosi on valmis julkaistavaksi. Sivusto hyväksytetään aina asiakkaalla ennen julkaisua, joten olemme sinuun yhteyksissä. Kun kaikki on valmista, saat websivut heti käyttöösi ja voit nauttia uusista, täysin valmiista websivuista.

Wepardi websivujen suunnittelijana

Ikoni

Teknistä ja graafista osaamista

Wepardin asiakkaana saat websivujen ulkoasun suunnittelun ja toteutuksen saman katon alta. Suunnittelemme sinulle laadukkaan ja uniikin ulkoasun ja toteutamme sen vahvalla teknisellä osaamisella uusinta tekniikkaa hyödyntäen.

Ikoni

Asiakaslähtöisyys suunnittelussa

Suunnittelussamme otamme huomioon strategiset tekijät ja liiketoimintasi tavoitteet. Lähdemme aina liikkeelle siitä, kenelle sivustosi on suunnattu ja mitkä ovat sen tavoitteet verkkoliiketoimintasi näkökulmasta.

Ikoni

Yksinkertainen alusta

Toteutus luodaan alustalle, jota sinun on helppo käyttää ja päivittää itse jälkikäteen.

Ikoni

Voita Google-näkyvyydellä kilpakumppanisi

Olemme hakukoneoptimoinnin ja käytettävyyden ammattilaisia: osaamme rakentaa sivusi siten, että se sijoittuu kärkipäähän Googlen hakutuloksissa.

Ikoni

Mobiili edellä

Luomamme websivut mukautuvat sujuvasti näyttöpäätteeltä toiselle. Nämä ja monet muut ominaisuudet takaavat sen, että sivustosi saa tarpeeksi kävijöitä. Sivuillasi on asiakkaidesi miellyttävää asioida.

Turvallinen valinta

14,38 prosentilla suomalaisista yrityksistä luottokelpoisuus on hyvä. Wepardi kuuluu näihin.