Oliko se Wepardi?

Ylinopeus on webissä sallittua. Osta siis webhotellisi Wepardilta.

Mikä on webhotelli

Hotelli webissä? No melkein. Webhotellilla ostetaan tilaa internetistä omalle websivustolle. Tämä tila on välttämätön, jotta websivusto on ylipäänsä löydettävissä ja siellä voidaan asioida. Webhotelli mahdollistaa myös sähköpostien käytön omalla verkko-osoitteella.

Valitse tästä sopiva WepardiWebhotelli

Webhotelli on tärkeää valita oikein, jotta se vastaa mahdollisimman hyvin websivustosi toiminnan luonnetta ja toimii mahdollisimman optimoidusti.

Personal

Pienimuotoinen
toiminta

Sisältää

20 Gt levytilaa
Rajoittamattomat tietokannat
Rajoittamattomat sähköpostit
Yksi domain
200 Gt liikennöintirajoitus
SSL-suojaus

Kenelle?

Personal on suunniteltu kevyempään käyttöön. Personal-webhotelli on hyvä valinta esimerkiksi yksityishenkilölle, harrastuskerholle tai yhdistykselle.

Business

Yrityksille

Sisältää

40 Gt levytilaa, SSD-levyllä
Rajoittamattomat tietokannat
Rajoittamattomat sähköpostit
Rajoittamattomat domainit
Rajoittamaton liikennöinti
SSL-suojaus
Avainasiakastukihenkilö
Parempi roskapostisuodatus
Edistynyt ja itsehallinnoitava varmuuskopiointipalvelu

Kenelle?

Business on kehitetty vastaamaan paremmin verkkoliiketoiminnan tarpeisiin. Suosittelemme Business-webhotellia suurille ja suosituille sivustoille.

Tehokkaita lisäominaisuuksia

Business-palvelupakettiimme sisältyy Spam Experts -roskapostisuodatus sekä Dropsuite-varmuuskopiointipalvelu.

Kuinka webhotelli voi olla nopea?

Websivusto, jonka alustana toimii Wepardin webhotelli on poikkeuksellisen nopea laadukkaan tuotekehityksemme ansiosta. Sivusto, jonka palvelinjärjestelmänä toimii Wepardin webhotelli, latautuu vaivattomasti riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet. Nopeuden takaa hotelleihimme sisäänrakennettu sisällönjakeluverkosto.

Sisällönjakeluverkosto on kaikissa webhotelleissamme.

Wepardin webhotelleihin sisältyvä sisällönjakeluverkosto mahdollistaa huippunopean latautuvuuden websivuillesi missäpäin maailmaa tahansa. Sisällönjakeluverkoston ansiosta webhotelleihimme on sisällytetty myös muita rahanarvoisia ominaisuuksia – täysin ilmaiseksi.

 

Onko domain vapaana?

Wepardin webhotelli on turvallinen

Webhotellimme ovat erittäin hyvin suojattuja ulkoisilta uhilta. SSL-suojaus ja monet muut, tyypillisesti lisämaksua vastaan ostettavat ominaisuudet tulevat webhotellipaketeissamme mukana ilman lisähintaa.

Liikennöinti on suojattua

WepardiWebhotelli toimii myös tulevaisuudessa, sillä olemme suojanneet sivustosi SSL:llä puolestasi. SSL-suojaus on sisällönjakeluverkoston ominaisuus ja se sisältyy kaikkiin webhotelleihimme. Sinun ei tarvitse siis ostaa SSL-suojausta erikseen. SSL-suojaus tulee webhotelleihimme valmiiksi asennettuna.

websivustopaketti -logo

Startti

Nopeaan alkuun

Safarin nopein tapa aloittaa – uniikit websivut 7:ssä päivässä!

websivustopaketti -logo

Boosti

Nopeaan nousuun

Safarin nopein tapa kohentaa websivuja tai brändiä!