Kyllästynyt odotteluun?

Safarin nopein saapunut

Me olemme Wepardi

Yrityksemme taustaa

Olemme Wepardi, suomalainen verkkopalveluiden ylläpitoon ja ohjelmistojen tuotantoon erikoistunut yritys. Ydinosaamistamme ovat laadukkaiden palvelinratkaisujen rakentaminen sekä erilaisten verkkosovellusten kehittäminen. Meiltä on mahdollista tilata myös graafista suunnittelua sekä uniikkeja ja toimivia verkkototeutuksia, kuten websivustoja ja verkkokauppoja.

Osaajat

Avainhenkilöillämme on yli 15 vuoden kokemus verkkopohjaisten ohjelmistojen arkkitehtuurista ja järjestelmien suunnittelusta. Wepardilla työskentelee tällä hetkellä 8 asiantuntijaa asiakaspalvelun, markkinoinnin ja tietojärjestelmien parissa.

Pitkä kokemus

Olemme toimineet jo vuodesta 1998 lähtien. Tunnet meidät nimellä Int2000 ennen vuotta 2017.

Wepardi on…

Ikoni

Nopea

Wepardi on Safarin nopein! Haluamme tarjota asiakkaillemme nopeaa hyötyä mahdollisimman pienellä vaivalla ja olemme kehittäneet tuotteita ja palvelujamme tähän suuntaan.

Ikoni

Suomalainen

Wepardi on suomalainen yritys. Palvelimet sijaitsevat Suomessa hyvien tietoliikenneyhteyksien päässä ja asiakkaiden tietoturvasta pidetään huolta.

Ikoni

Asiantuntija

Olemme vahva ja kokenut tekijä tämän päivän web- ja palvelinteknologioiden puolella. Tätä osaamista haluamme edistää myös tulevaisuudessa.

Missiomme ja visiomme

Missiomme

Wepardin missiona on tarjota viimeisintä teknologiaa edustavia webhotellipalveluja sekä ylläpitoratkaisuja niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaillekin. Luovempi puolemme eli WepardiDesign puolestaan keskittyy monipuolisten suunnittelupalveluiden tarjontaan. Websuunnittelumme pohjautuu avaimet käteen-periaatteeseen: Wepardi tarjoaa designin, toteutuksen sekä tekniset ratkaisut saman katon alta, jolloin palvelun toimitus on nopeaa ja lopputuloksena yhtenäinen kokonaisuus.

Visiomme

Wepardin visiona on olla paitsi nopea verkkopalvelujen tarjoaja, myös asiantuntija ja edelläkävijä kaikilla verkkopalvelujen osa-alueilla. Tarjoamme asiakkaillemme nopeaa hyötyä mahdollisimman pienellä vaivalla.

Ota yhteyttä

Käyntiosoite

Wepardi / Int2000 Oy
Läntinen Rantakatu 53, 20100 Turku
Friitalantie 11 B, 28400 Ulvila

020 7342 860

myynti@wepardi.fi

Avainhenkilöt

Henri Virtanen

Toimitusjohtaja

020 734 2861
henri@wepardi.fi

Anssi Levänsuo

Tuotepäällikkö

020 734 2868
anssi@wepardi.fi

Turvallinen valinta

14,38 prosentilla suomalaisista yrityksistä luottokelpoisuus on hyvä. Wepardi kuuluu näihin.