Kyllästynyt odotteluun?

Safarin nopein saapunut

Me olemme Wepardi

Yrityksemme taustaa

Olemme Wepardi, suomalainen verkkopalveluiden ylläpitoon, ohjelmistojen tuotantoon sekä digitaaliseen markkinointiviestintään erikoistunut yritys. Ydinosaamistamme ovat laadukkaiden palvelinratkaisujen rakentaminen, uniikkien verkkototeutusten suunnittelu ja toteutus sekä erilaisten verkkosovellusten kehittäminen. Olemme viime vuosina laajentaneet toimintaamme kattamaan myös graafista suunnittelua sekä printtimedioita.

Osaajat

Avainhenkilöillämme on yli 10 vuoden kokemus verkkopohjaisten ohjelmistojen arkkitehtuurista ja järjestelmien suunnittelusta. Wepardilla työskentelee tällä hetkellä 10 asiantuntijaa asiakaspalvelun, myynnin, markkinoinnin ja tietojärjestelmien tehtävissä.

Pitkä kokemus

Olemme toimineet jo vuodesta 1998 lähtien. Ennen vuotta 2017 saatoit tuntea meidät nimellä INT2000.

Wepardi on…

Ikoni

Nopea

Wepardi on Safarin nopein! Haluamme tarjota asiakkaillemme nopeaa hyötyä mahdollisimman pienellä vaivalla ja olemme kehittäneet tuotteita ja palvelujamme tähän suuntaan.

Ikoni

Suomalainen

Wepardi on suomalainen yritys. Palvelimet sijaitsevat Suomessa hyvien tietoliikenneyhteyksien päässä ja asiakkaiden tietoturvasta pidetään huolta.

Ikoni

Asiantuntija

Olemme vahva ja kokenut tekijä tämän päivän web- ja palvelinteknologioiden puolella. Tätä osaamista haluamme edistää myös tulevaisuudessa.

Missiomme ja visiomme

Missiomme

Wepardin missiona on tarjota viimeisintä teknologiaa edustavia webhotellipalveluja sekä ylläpitoratkaisuja niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaillekin. Luovempi puolemme eli WepardiDesign puolestaan keskittyy monipuolisten suunnittelupalveluiden tarjontaan. Verkkosivuja teemme avaimet käteen-periaatteella: Wepardi tarjoaa websivujen ulkoasun, toteutuksen sekä tekniset ratkaisut saman katon alta. Näin palvelun toimitus on nopeaa ja lopputuloksena syntyy yhtenäinen kokonaisuus graafisesti ja teknisesti.

Visiomme

Wepardin visiona on olla paitsi nopea verkkopalvelujen tarjoaja, myös asiantuntija ja edelläkävijä kaikilla verkkopalvelujen osa-alueilla. Tarjoamme asiakkaillemme nopeaa hyötyä ja sujuvaa yhteistyötä.

Ota yhteyttä

Wepardin myynti – kuinka voimme auttaa?

Kun haluat lisätietoja palveluistamme ja toteutuksistamme – oli sitten kyse brändäyksestä, websivuista tai laajemmista teknisistä toteutuksista – laita postia meille:

myynti@wepardi.fi

Käyntiosoite

Piipahda käymään meillä vaikkapa kahvikupposen merkeissä, niin jutellaan lisää.

Wepardi / Int2000 Oy
Läntinen Rantakatu 53, 20100 Turku

Puhelin arkisin 09–16: 020 7342 860

Avainhenkilöt

Henri Virtanen

Toimitusjohtaja

020 734 2861
henri@wepardi.fi

Anssi Levänsuo

Tuotepäällikkö

020 734 2868
anssi@wepardi.fi

Turvallinen valinta

14,38 prosentilla suomalaisista yrityksistä luottokelpoisuus on hyvä. Wepardi kuuluu näihin.