Kotisivut

Kotisivukone

Tee se itse Weeblyllä

Weebly on kotisivukone, jolla kotisivut voidaan luoda ilman koodaustaitoja. Halutessasi myös me voimme suunnitella sinulle sivut Weeblyllä.

 

Weebly on helppo ja nopea tapa luoda kotisivut omatoimisesti ja siksi se onkin yksi maailman suosituimmista kotisivukoneista. Weebly on nyt myös mahdollista hankkia Wepardin kautta.

Kenelle?

Sinulle, joka haluat luoda itse omat kotisivusi ilman koodaamista. Weeblystä löydät valmiita teemoja suunnittelun tueksi, lisää vain omat kuvat ja tekstit – muokkausmahdollisuudet ovat rajattomat. Erillistä ohjelmaa ei tarvitse asentaa, editointi onnistuu omalla nettiselaimella missä tahansa. 

Mitä paketti sisältää?

Saat Weeblyn helppokäyttöisen kotisivukoneen lisäksi sähköpostit. Levytilaa sähköposteille on mukavat 10 Gt, kotisivutilaa ei ole rajoitettu. Myös SSL sisältyy luonnollisesti kaikkiin palveluihimme.

Weebly kytketään omalle verkkotunnukselle, joka sinun tulisi hankkia erikseen. Tutustu verkkotunnusten hinnastoon tästä. Weeblyn lisäksi erillistä webhotellia ei tarvitse hankkia.

Aloita tästä!

Etsi vapaita verkkotunnuksia

Voit käyttää alla olevaa hakulomaketta vapaiden verkkotunnuksien etsimiseen ja varata ne itsellesi saman tien tilauslomakkeemme kautta.

suurennuslasi hakua varten

Weebly meiltä nyt 22,50€ / kk

webprojektit

Kotisivuprojektit

Kotisivuprojektit ovat kiinteähintaisia kokonaisuuksia. Projektin jälkeen saat uudet kotisivut toimitettuna avaimet käteen. Projektin suunnitteluvaiheessa sovitaan myös sivuston ylläpidosta projektin jälkeen.

websivut palveluna

Kotisivut palveluna

Mikset hankkisi kotisivujasi palveluna? WaaS eli Website as a Service on uudenlainen malli kotisivujen hankkimiseen. Yhdellä kuukausimaksulla saat uudet kotisivut kahden-kolmen vuoden välein, niiden ylläpidon ja päivitykset samaan hintaan.